Skip to content

Mijn benen vertellen mijn historie, niet mijn potentieel!

Redactie
18 maart 2015 | 8:19

Advertentie

Marlie op t root Wendy van DijkIk was nog maar 17 toen een ongeluk een streep zette door mijn dromen. Artsen twijfelden of ik ooit nog zou kunnen lopen. Mijn relatie, baan en gezondheid stonden op het spel. Maar ik weigerde stil te staan bij pijn en ongemak. Ik wilde verder, hoe dan ook!

Geen kansen meer? Heel veel andere!

Voor elk resultaat in je leven ben je zelf verantwoordelijk. Iemand de schuld geven van het ongeluk deed ik niet, dat hielp me niet vooruit. Ik moest accepteren wat ik niet kon veranderen, mijn nieuwe zelfbeeld was een feit. Invaliditeit lag voor de hand, maar dat was niet mijn antwoord. Ondanks alles ben ik weer op de been en vier het feest van mijn leven.

Het meest voor de hand liggende antwoord is vaak het foute

Tegenslag wordt resultaat
Het ongeluk dwong mij uit mijn comfortzone te stappen. Het niet zelf gekozen, maar nieuwe resultaat heeft me zoveel rijker gemaakt. Juist de manier waarop je met tegenslag omgaat bepaalt de kwaliteit van je leven. Jij kan dit ook. Richt je op de kansen die
je wél hebt en ontdek je onbewuste competenties. Ik help je mijn verhaal naar jezelf te vertalen. Want ik geloof in jou, waar jij nog niet gelooft.

Wat ik doe
Vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen praktijk, als personal coach en inspirerend spreekster. Mijn ongeluk heeft mijn leven compleet veranderd. Nieuwe doelstellen, nieuwe mogelijkheden ontdekken. We bewandelen allemaal een pad maar brengt het niet het resultaat wat jij wil. Ik kan jou helpen om nieuwe paden te bewandelen. Het bewust worden van nieuwe mogelijkheden. Kijken waar jouw groeipotentieel ligt. Oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Via personal coaching leer jij om doelen te stellen en te bereiken.

Tijdens de eerste kennismaking kun je voelen wat mijn manier van werken is. Samen spreken we dan een traject af wat nodig zal zijn om jouw doelstellingen te bereiken, om blijvende resultaten te boeken.

Your life your choice”, een 7 weken durende training, in kleine groepen. Die jou op weg helpt hoe JIJ in het leven wilt staan. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Een basistraining, met waardevolle inzichten en principes die je op een interactieve manier leren het beste uit je leven te halen.

17 februari jl. heb ik een interview en fotoshoot mogen hebben met Wendy van Dijk. Op 19 maart ligt het blad “Wendy” in de schappen met mijn verhaal erin!

Voor meer informatie bekijk mijn website www.marlieoptroot.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie