Skip to content

Ben je bewoner/agrariër van het buitengebied?

Redactie
19 maart 2015 | 10:21

Advertentie

Meld Misdaad anoniemBen je bewoner/agrariër van het buitengebied in de gemeente Nederweert? Kom dan vandaag (donderdag 19 maart 2015) om 19:30 uur naar de bijeenkomst op het gemeentehuis in Nederweert.

De wijkagent van Nederweert, burgemeester Evers, Team Ondermijning en Meld Misdaad Anoniem zullen aan de hand van feiten en voorbeelden meer vertellen over het belang van het melden van verdachte situaties.

Ben je bewoner/agrariër van het buitengebied

Nederweert en Leudal hebben een prachtig buitengebied waar het goed wonen, werken en recreëren is. Beide gemeenten steken in op een vitaal buitengebied waar iedereen op zijn eigen manier van kan profiteren. De laatste jaren zien ze echter ook een aantal ongewenste ontwikkelingen in het buitengebied. Criminelen dumpen er regelmatig hun drugsafval of stelen diesel, koper of machines uit schuren.

De gemeenten Nederweert en Leudal, de politie en de LLTB zijn daarom een campagne gestart om de aanpak van criminaliteit in het buitengebied te versterken. De campagne richt zich op bewoners en gebruikers van het buitengebied en heeft tot doel om de meldingsbereidheid van verdachte zaken te vergroten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie