Skip to content

MeerderWeert in vuur en vlam voor cultuur

Glendi
21 maart 2015 | 9:04

Advertentie

Onderwijs Weert-NederweertAanstaande woensdag 25 maart vindt de jaarlijkse MeerderWeertdag plaats voor leerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel van onderwijsorganisatie MeerderWeert. De dag staat geheel in het teken van het doorgeven van enthousiasme, elan en begeestering voor cultuur.

MeerderWeertdag

Alle deelnemers verzamelen zich ’s morgens om half negen bij het Franciscushuis aan de Biest waar de wethouders van onderwijs van Weert en Nederweert het gezelschap zullen toespreken. Aansluitend wordt hen bij Rick verschillende actieve workshops met onder meer dans, muziek en fotografie aangeboden.

De organisatie wil de deelnemers laten ervaren dat je cultuur moet doen, moet voelen, moet beleven. Als de vlammetjes zijn aangewakkerd, kan het vuur je verwarmen en ben je ook in staat om die warmte, dat vuur, over te brengen. Het vuur moet vervolgens de kans krijgen zich te verspreiden. En waar is daarvoor een mooiere gelegenheid dan in het onderwijs?

Maar MeerderWeert wil meer. Met veel liefde en plezier geven zij het vuur door aan de talloze leerlingen op de Weerter en Nederweerter scholen. Maar ook de beleidsmakers, de wethouders van beide gemeenten, willen zij betrekken bij hun enthousiasme voor cultuur en het bijbehorende vuur. Daarnaast is er volop gelegenheid voor de collega’s om met elkaar te netwerken, te sparren en te genieten van deze innovatieve dag.

Tijdens de dag worden opnames gemaakt voor een promotiefilm die de scholen van MeerderWeert op hun websites plaatsen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_03 Politie controle carpoolplaats Nederweert-8
In totaal zijn 85 voertuigen gecontroleerd
3 oktober 2024 | 23:39
2024_10_03 Waterlekkage Hulsen Nederweert-2
Een monteur van WML is ter plaatse
3 oktober 2024 | 23:33
IJzeren Man cross op zondag 27 oktober
De 58e editie
3 oktober 2024 | 20:00
2024_10_03 Terugblik Week van ontmoetingen en nieuwe contacten WTE67
Een geslaagde week
3 oktober 2024 | 19:00

Advertentie