Skip to content

Merijn Bours in halve finale Voorleeskampioenen Bibliocenter

Redactie
26 maart 2015 | 14:53

Advertentie

VoorleeskampioenenOp 11 maart zijn in Nederweert nog vier voorleeskampioenen uit de bus gekomen. Merijn Bours Basisschool de Bongerd Nederweert, Nawal Memdouhi Basisschool St. Laurentius Swartbroek, Amber Heijkers Basisschool de Verrekijker Ell en Maud Mertens OBS de Uitkijktoren Weert. Samen met de andere acht winnaars van de kwartfinales in Heel en Weert mogen zij door naar de Bibliocenter-halve finale van Maasgouw, Leudal, Weert en Nederweert op zaterdag 28 maart in de Nassaurie in Grathem.

Merijn Bours in halve finale

De overige deelnemers zijn: Hania Urbanowska van OBS de Graswinkel Weert, Lisa Verkoulen van Basisschool de Schakel Ittervoort, Rosa Jacobs van Basisschool de Wegwijzer Hunsel, Celeste Bongers van Brede School Moesel Weert, Joep van Cruchten Basisschool de Harlekijn Baexem, Isa Stegeman OBS Molenakker Weert, Chayenne Moers Basisschool de Triangel Linne, Julia Niessen Montessorischool Weert.

De jury bestaande uit Geert Gabriëls, Wethouder in de gemeente Weert, Liesbeth Kok, orthopedagoge/onderwijskundige bij de Veerkrachtgroep en Annemieke Driessens, teamleider productontwikkeling Bibliocenter kiest uit deze kanjers de twee voorleeskampioenen. Zij mogen door naar de provinciale finale op 13 april in theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Tenslotte is er in elke provincie één finalist. Deze twaalf finalisten gaan het tegen elkaar opnemen tijdens de grote landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht 27 mei a.s. De winnaar wordt de Nationale Voorleeskampioen 2015.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30
2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57

Advertentie