Skip to content

Toch lustrum Spinn-inn Marathon 2015

Redactie
8 april 2015 | 10:24

Advertentie

Finale Spinn-inn Marathon PerhamioOok in 2015 komt er weer een Spinn-inn Marathon24 uur voor Peramiho’. Sportief Weert kan zich opmaken voor een feestelijke lustrumeditie van dit evenement. Tijdens de vorige editie maakte Monique Derrez bekend dat zij in 2015 geen Spinn-inn Marathon meer organiseerden. Vier ‘Vrienden van Peramiho’, die in Zuid-Tanzania met eigen ogen de noodzaak voor hulp hebben gezien, hebben nu het initiatief opgepakt en nemen namens Stichting Peramiho de organisatie in 2015 voor hun rekening.

Nieuwe initiatiefnemers handelen namens Stichting
Na het bericht om te stoppen werd door enkele deelnemers spontaan gereageerd met een oproep onder de aanwezigen om de Spinn-inn Marathon te laten voortbestaan. Vier ‘Vrienden van Peramiho’ hebben toen het initiatief genomen om de organisatie van de Spinn-inn Marathon namens Stichting Peramiho voor hun rekening te nemen. Deze vier vrienden van Stichting Peramiho zijn Gerjan van Berlo, Olof-Jan Buunk, Gé Moonen en Léon Stultiens. Alle vier zijn zij mee geweest met de reis naar Tanzania die Monique Derrez en Leon van Enckevort in 2014 organiseerden. Léon Stultiens: “Wij hebben in Zuid-Tanzania met eigen ogen gezien wat de resultaten zijn van het vele goede werk van Stichting Peramiho. Tijdens onze reis zijn ook wij overtuigd geraakt van de harde noodzaak van het realiseren van duurzame en structurele projecten en daar is geld voor nodig!

Stichting Peramiho is blij verrast met voortzetting marathon
Monique Derrez, Leon van Enckevort en Monique Caris zetten zich als bestuur van Stichting Peramiho met veel passie in voor het realiseren van projecten voor de kansarme bevolking in het derdewereldland. Monique Derrez: “Na vier succesvolle edities is gebleken dat het opzetten van dit evenement een te grote organisatielast met zich mee bracht. Hierdoor bleef er nauwelijks tijd over voor de andere werkzaamheden van de stichting. Wij zijn blij verrast en dankbaar met dit initiatief, dat het voortzetten van de Spinn-inn Marathon mogelijk maakt.”

Wanneer en waar vindt de ’24 uur voor Peramiho’ plaats?
De nieuwe organisatoren van de Spinn-inn Marathon hebben er voor gekozen om het evenement, net als in de afgelopen vier jaar, te organiseren in de eerste week van november. Dit betekent dat de ‘24 uur voor Peramiho’ in 2015 op vrijdag 6 en zaterdag 7 november plaatsvindt. Ook de vertrouwde locatie, het Keenter Hart, wordt gehandhaafd.

Start inschrijving
De inschrijving voor de Spinn-inn Marathon 2015 start op woensdag 8 april 2015. Aanmelden kan via gerjan.vanberlo@24uurvoorperamiho.nl. Gezien het succes van het vorig jaar is snel reageren de boodschap. In 2014 waren de 30 beschikbare fietsen binnen één week bezet. Meer informatie over de inschrijving wordt verstrekt via de diverse media en op de website www.24uurvoorperamiho.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie