Skip to content

ECCO Shop-in-Shop bij Colada in Weert

Redactie
11 april 2015 | 11:00

Advertentie

ecco shop colada weertVanaf deze maand heeft schoenen- en sportspeciaalzaak Colada in Weert een ECCO Shop-in-Shop. Deze ‘winkel in een winkel’ voert een uitgebreid assortiment dames- en herenschoenen van het Deense schoenenmerk, dat in binnen- en buitenland geroemd wordt vanwege het draagcomfort. De schoenen van ECCO worden al enige jaren door Colada verkocht. Dankzij de goede ervaringen van klanten heeft Colada er nu voor gekozen om in samenwerking met ECCO een Shop-in-Shop in te richten. Tijdens de ECCO-weken die van 11 t/m 26 april plaatsvinden krijgen klanten bij aankoop van een paar ECCO-schoenen een kortingsbon van 10 euro die later in het jaar besteed kan worden.

ECCO Shop-in-Shop bij Colada

Colada ecco shopDe uitstraling van de ECCO Shop-in-Shop is sfeervol, modern en Scandinavisch met meubelen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met opvallende belijning in een strakke vormgeving. Daarmee doet het eer aan de Deense wortels van het bedrijf. In de Shop-in-Shop is momenteel de nieuwste voorjaar/zomercollectie van ECCO verkrijgbaar. Comfort en stijl gaan hand in hand bij ECCO en het stijlelement in deze collectie is sterker dan ooit. Scandinavisch design wordt gecombineerd met de laatste trends op schoenengebied, zonder afbreuk te doen aan het draagcomfort.

Over ECCO
ECCO is een echt Deens familiebedrijf. Het is het enige grote schoenenbedrijf dat het hele productieproces in eigen handen heeft; alle belangrijke stappen van het schoenmaken – van de eigen leerlooierij tot ontwerp, productie en detailhandel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie