Skip to content

Hoe beïnvloeden de darmen onze hersenen

Glendi
10 april 2015 | 8:37

Advertentie

Presentatie Bibliotheek WeertWat is de relatie tussen de darmen en de hersenen en welke rol speelt voeding? Donderdagavond 23 april om 19.30 uur geeft Angelika Peerbooms, voedingsadviseur en -coach bij MadamPuur, in de bibliotheek Weert een presentatie over de werking van de darmen, het effect op de hersenen en de rol van voeding.

Bibliotheek Weert

Darmen zijn van grote invloed op het welbevinden van mensen. Uit een soepele werking van de darmen kan blijken of het voedsel dat je tot je neemt, goed voor je is of juist niet. Er is voeding dat energie geeft. Andere voedingsmiddelen nemen juist energie en bezorgen je een vermoeid gevoel. Goed functionerende ingewanden kunnen veel narigheid voorkomen en je welzijn vergroten. Giulia Enders schreef er een bestseller over: De mooie voedselmachine. Angelika heeft zich door dit boek laten inspireren.

Reserveer kaarten op www.bibliocenter.nl of aan de balie van de bibliotheek. De toegang is 10 euro. Bibliotheekleden krijgen 25 procent korting en betalen 7,50 euro.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie