Skip to content

7 ruime, eigentijdse gezinswoningen op Hoebenakker

Redactie
20 april 2015 | 16:24

Advertentie

eigentijdse gezinswoningen op HoebenakkerJacobs – Gijsen Vastgoed & Assurantieadviseurs en Saelmans Makelaardij uit Weert biedt aan de zuidkant van Hoebenakker, zeven, vrijstaand geschakelde, luxe woningen aan. De architectuur lijkt op een eigentijdse uitleg van een traditionele woning. De topgevels, puntige daken, fraaie erkers en trapelementen bevestigen dit vermoeden. Hoewel de woningen overduidelijk tot één familie behoren, onderscheiden zich twee basistypen, verschillend qua uitstraling en indeling, wat zorgt voor een afwisselend straatbeeld. Op elk van deze twee basistypen bestaan wederom twee variaties, waardoor er vier totaal verschillende woningen ontstaan. Kortom: voor ieder wat wils!

Inschrijving gestart!!

eigentijdse gezinswoningen op HoebenakkerElk van de woningen heeft een oprit met volledig geïsoleerde garage. Binnen verbindt een fraaie entree met toilet en trap de drie verdiepingen. De ruim opgezette benedenverdieping staat via grote raampartijen in contact met de op het zuiden gerichte tuin. Type A beschikt standaard over een praktische bijkeuken. De woningen van type A’ zijn gelegen op de grootste kavels en hebben daarom een extra riante opzet van de leefruimtes en optimaal tuincontact met de op het zuiden/zuidoosten gelegen, riante tuin.

De woning liggen in het prijssegment van € 265.000 tot € 300.000 v.o.n.

eigentijdse gezinswoningen op Hoebenakker keukenOp de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers, een complete badkamer en een apart toilet. De zeer ruime zolder biedt voldoende mogelijkheden. Kenmerkend voor alle woningen is hun hoogwaardige afwerking. Tal van uitbreidingsmogelijkheden maken deze toch al comfortabele woningen extra aantrekkelijk. Wat te denken van een uitbreiding van uw woonkamer of een overdekt terras? Een bijkeuken? Een vierde slaapkamer? U bepaalt het!

Voor meer informatie en om in te schrijven kunt u contact opnemen met Jacobs – Gijsen via onderstaande gegevens.

Jacobs – Gijsen Vastgoed & Assurantieadviseurs
Ospelseweg 23, 6031 AK Nederweert
0495-460180 www.jacobsgijsen.nl

Saelmans Makelaardij
Onzelievevrouwenstraat 2, 6004 AC Weert
Tel: 0495-533893 info@saelmans.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie