Skip to content

Warme maaltijd service

Redactie
21 april 2015 | 9:00

Advertentie

foto driegangenmenu in boxSinds 1 september 2011 verzorgt F&P Catering voor u de warme maaltijden. 
De maaltijdenservice bestaat uit een 3 gangen menu, te weten soep, hoofdgerecht (vlees/vis, groenten en garnituur) en nagerecht. 
De keukenbrigade stelt per dag een dagmenu samen, rekening houdend met de seizoenen, en de eventuele wensen van u.

Nieuwe service
Vanaf 1 mei 2015 gaat dit veranderen en bestaat voor u de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit diverse gerechten. De “week menu lijsten” worden elke vrijdag afgegeven. Uiterlijk de woensdag aansluitend dienen deze dan ingeleverd te worden bij de bezorger. De maandag daarop volgend worden dan de maaltijden zoals u ze heeft uitgekozen dagelijks bezorgd. De maaltijden worden dagelijks (gratis) tussen 11.30 en 12.45 uur warm bezorgd.

Als extra service worden de maaltijden van maandag t/m vrijdag ‘s avonds (gratis) tussen 17.00 en 18.00 uur ook warm bezorgd. U geeft zelf aan op welke dagen en dagdeel(middag of avond) u gebruik wilt maken van onze maaltijdenservice. Ze hanteren geen minimum afname.

Kwaliteit gegarandeerd
In de keuken werken ze met dagverse producten. Hierbij houden ze zich aan de strenge hygiëne voorschriften. Om de hoge kwaliteit en de voorgeschreven temperatuur ook tijdens het bezorgen te waarborgen, gebruiken ze hoogwaardige dinerboxen met hoogwaardig porselein en siliconen deksels.

Prijzen zullen ook nu ongewijzigd blijven:

  • Het hoofdgerecht € 8,50
  • Het hoofdgerecht plus soep òf nagerecht € 10,00
  • Het complete driegangen menu € 11,00
  • Actie

Als trouwe afnemer van de maaltijden kunt u tijdens de meimaand profiteren van de speciale actie. Brengt u in de maand mei een nieuwe klant aan dan zijn na inschrijving van de nieuwe klant de eerste twee maaltijden gratis.

image1F&P Catering is al ruim 25 jaar in de cateringbranche actief. Ze zullen in de toekomst ook met veel zorg en toewijding aandacht besteden aan de verzorging van uw maaltijd. Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0495 – 634 391 / 06 15 49 92 19 of stuur een e-mail naar catering@events-unlimited.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Wat waren die asperges vorige week lekker. Paste precies bij het mooie weer!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Snelweg-A2-Nederweert verkeer
Maandag en dinsdag afgesloten
5 oktober 2024 | 15:00
Antje de Musical in de bioscoop
In november bij Gotcha! Cinema Weert
5 oktober 2024 | 14:00
Saar
Alle huisdieren zijn welkom
5 oktober 2024 | 13:00
67
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
5 oktober 2024 | 12:00

Advertentie