Skip to content

Twee facilitaire sponsoren voor Gaan voor Goud

Redactie
28 april 2015 | 20:30

Advertentie

TopfysiotherapieStichting Gaan voor Goud heeft twee belangrijke, nieuwe facilitaire sponsoren gevonden: Topfysiotherapie Knapen en Topfysiotherapie van der Zanden. Deze praktijken bieden kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en fysiotherapie-specialisaties aan voor een brede doelgroep in Zuid-Nederland.

Paul Knapen en Olaf van der Zanden zullen samen met de stichting de talenten in onze regio maximaal ondersteunen op hun weg naar GOUD.

Twee facilitaire sponsoren voor Gaan voor Goud

Topfysiotherapie Knapen is in 2006 opgericht door Paul Knapen. Zijn bijzondere interesse in sportfysiotherapie is ontstaan bij de KNVB, het NOC-NSF en MVV Maastricht. Sinds 2007 werkt Topfysiotherapie samen met Topsport Limburg. Dit is het aanspreekpunt voor Topsporters in Limburg en is direct verbonden met het NOC-NSF. Het team van Topfysiotherapie Knapen bestaat uit 6 personen, waaronder 5 fysiotherapeut specialisten. Met 3 sportfysiotherapeuten is de praktijk aan de St. Willibrordusstraat in Nederweert met name gespecialiseerd in de sportfysiotherapie. Sinds 2010 is de praktijk verbonden aan de vereniging Topfysiotherapie en van hieruit is de samenwerking ontstaan met Topfysiotherapie van der Zanden.

Topfysiotherapie van der Zanden heeft al een lange geschiedenis in Weert; de vader van Olaf van der Zanden startte  in 1969 zijn praktijk. In 1996 werd de praktijk door Olaf en zijn vrouw Eef overgenomen. Sinds september 2014 zijn ze gehuisvest in het prachtige gezondheidscentrum TopZorg Weert, ook hun eigendom, aan de Bernhardlaan 8. Als specialisaties binnen de fysiotherapie zijn sportfysiotherapie, manuele therapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en geriatriefysiotherapie aanwezig. Specifieke expertise is er verder op het gebied van echografie diagnostiek, Performance Matrix, Qill-therapie, gewichtsconsulente en klinische Psycho-Neuro- Immunologie. Het team bestaat uit 11 personen, waarvan 9 fysiotherapeut-specialisten. De klanttevredenheid mag met een 9,1 als hoog worden gekwalificeerd. Diverse topsporters zijn binnen hun praktijk reeds in vertrouwde handen.

Wil je meer lezen over TopFysiotherapie klik dan hier:

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie