Skip to content

Heb je last van je voeten?

Glendi
30 april 2015 | 13:08

Advertentie

Podotherapie InkaDan is mei dé maand om in actie te komen! Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen. Een voet bestaat uit heel wat botten, gewrichten, banden, spieren en pezen en dan kan er wel eens iets misgaan…

Ruim 10 miljoen Nederlanders hebben te maken met voetklachten en worden hierdoor belemmerd in hun dagelijkse bezigheden. Nog altijd lopen mensen ten onrechte rond met voetklachten die verholpen kunnen worden. Ook wordt er regelmatig gedacht ‘dat het vanzelf wel overgaat’ of ‘dat het bij de leeftijd hoort’. Vaak is dit niet het geval.

Heb je last van je voeten?

Snel vermoeide voeten en benen, hielklachten, opstartpijn in de voeten, kramp of tintelingen in de voorvoet, scheve tenen, brandende voeten, ingegroeide (ontstoken) nagels of onderrugklachten tijdens lang staan en lopen: Allemaal klachten op het werkterrein van de Podotherapeut.

De Podotherapeut is dé specialist op het gebied van voetengezondheidszorg en werkt samen met o.a. pedicures, fysiotherapeuten en andere paramedische beroepen om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen.  De belangrijkste taak van een podotherapeut is het behandelen van directe voetklachten. Maar je kunt ook enkel-, knie-, heup- en rugklachten ontwikkelen als je voeten niet goed functioneren. De podotherapeut voert bij iedere patiënt een uitgebreid (voet)onderzoek uit om de oorzaak van de klachten op te sporen. Hierna wordt een diagnose gesteld en in overleg met wordt een behandelplan bepaald. De therapiemogelijkheden bestaan o.a. uit podotherapeutische (sport)zolen die je voetstand corrigeren, een teenstukje om de stand van de tenen te corrigeren of te beschermen en het behandelen van ontstoken nagels wanneer een pedicure je niet meer verder kan helpen. Soms is een hulpmiddel niet nodig en is het geven van bijvoorbeeld een schoenadvies voldoende.

Podotherapie InkaIn de gehele maand mei kun je bij Podotherapie InKa gebruik maken van een Gratis VoetenCheck. Tijdens dit consult worden je voeten bekeken en eventuele klachten kort in kaart gebracht. Ideaal als je twijfelt of de podotherapeut voor jouw klachten uitkomst kan bieden. Voor meer informatie en de spelregels kijk op www.podotherapie-inka.nl of volg hun FaceBook pagina voor meer mei-acties.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Schmink Specialist is lid van de OVN
Ondernemers Vereniging Nederweert
5 oktober 2024 | 10:00
Molenaar doet examen Korenbloem in Ospel
Bij voldoende wind wordt er graan gemalen
5 oktober 2024 | 9:00
Screenshot
Tom vindt shoot-out het allerleukste om te doen
4 oktober 2024 | 20:00

Advertentie