Skip to content

Mantelzorg: Marloes en Wim zorgen dag en nacht

Redactie
20 mei 2015 | 13:20

Advertentie

Marloes en WimMantelzorgers zorgen steeds vaker langdurig voor een zieke partner, kind, vader, moeder, buur of vriend. Ze kiezen er zelf niet voor om te gaan zorgen, het overkomt ze, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, een heel jaar lang. Nooit meer zomaar de deur uit kunnen lopen… Hoe mooi zou het zijn als iemand de zorg voor één dag overneemt?

In ‘Verborgen Verlangens‘, een serie op L1 TV gemaakt door Beeldwerk TV in samenwerking met De Zorggroep, nemen ze de mantelzorger één dag mee, om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

Marloes en Wim zorgen samen dag en nacht

Marloes en Wim zorgen samen dag en nacht voor hun jongste zoon Marc, die de ziekte van Duchenne heeft. Een taak die ze met heel veel liefde en geduld oppakken, Dat vinden ze heel vanzelfsprekend. Ondanks de beperkte levensverwachting van Marc staan Marloes en Wim vol optimisme in het leven. Maar soms missen ze hun eigen vrijheid. En ook al vindt Marloes het niet nodig dat ze in het zonnetje wordt gezet, wij nemen haar mee om lekker creatief bezig te zijn en even helemaal op andere gedachten te komen.

Dit is een bijdrage van Steunpunt Mantelzorg in Nederweert. Bij vragen kun je contact opnemen met mantelzorgconsulente Sabinje Corstjens. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-43349475 of via email: sabinje.corstjens@dezorggroep.nl. Tevens kun je terecht tijdens het inloopspreekuur op donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur in het Groene Kruisgebouw, Kapelaniestraat 3 in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie