Skip to content

Inschrijvingen Color Run maandag van start

Redactie
2 mei 2015 | 12:58

Advertentie

Color Fun run WeertNa de eerste succesvolle editie in 2014 zal er ook dit jaar weer een Color Fun Run georganiseerd worden in Weert. Op zaterdag 30 mei zal de Color Fun Run plaatsvinden en net als bij iedere run dient deze aan een aantal eisen te voldoen. De organisatie is dan ook blij dat uit de eerste editie veel lessen geleerd zijn en hierbij de tweede editie aan te kunnen kondigen.

Dit jaar kan men 2 verschillende afstanden rennen. De routes van 5km en 10km hunnen dit jaar gerend worden en zal als Start en Finish locatie het Kasteelplein te Weert betrekken. Ook wordt er dit jaar een passend festival gekoppeld aan het kleurrijk spektakel waardoor de beleving nog groter en kleurrijker zal zijn.

Inschrijvingen Color Run maandag van start

Mis het spektakel niet en schrijf je vanaf maandag 4 mei 12.00 uur direct in via de website van ColorFunRun op: www.colorfunrun.nl onder de button ‘Tickets’. (Let op dat je op maat van de shirts je tickets besteld, bij verschillende maten moet je nog een extra product toevoegen aan de bestelling met een andere maat). Verdere informatie zal nog volgen zodra er inzichtelijk is om hoeveel deelnemers meedoen aan de editie van 2015.

Wat houdt het in
The Color Fun Run is een uniek kleurrijk hardloopevenement waarbij het draait om lekker gezond zijn, blijheid en saamhorigheid. Het gaat meer om de tijd van je leven en de te gekke ervaring dan om een snelle tijd neerzetten. The Color Fun Run is dit jaar een vijf- of tien-kilometer run, waarbij de deelnemers bij verschillende punten van top tot teen onder worden gedompeld in verschillende kleuren door middel van kleurenpoeder. Geloof ons, dit is het beste 5-10km party van de wereld!

De organisatie
De organisatie van de Color Fun Run heeft dit jaar het ren parcours aangepast en erin voorzien dat er meer groei mogelijkheden zijn. Dit jaar zal de gehele binnenste singel gebruikt worden voor de Run van de deelnemers.
Stichting Triathlon Weert is volop bezig met de laatste voorbereidingen van haar Triatlon wat plaatsvindt in het weekeinde van 29 t/m 31 mei. In het weekeinde zal ook de singelloop plaatsvinden op vrijdag 29 mei.

Wat moet je doen om in te schrijven
Iedereen kan deelnemen aan deze run en inschrijven kan middels de website van de Triatlon. Deelname aan deze run kost € 17,50per deelnemer. Om op het succes van vorig jaar door te zetten gaan de eerste 1000 inschrijvingen/tickets weg voor maar € 12,50 met dank aan de eerste sponsoren die dit mogelijk maken.
Wees er snel bij want op=op. Van het inschrijfgeld wordt onder anderen t-shirts gemaakt, de speciale afbreekbare verf aan de deelnemers beschikbaar gesteld, enkele consumpties beschikbaar gesteld en het geheel nieuwe festival georganiseerd.

Om het kleurrijk spektakel maximaal te beleven zijn er enkele belangrijk regels;

  1. Je krijgt een shirt van de organisatie
  2. Tevens krijg je 2 consumpties aangeboden om wat te drinken tijdens het festival
  3. Zorg voor een goed humeur.
  4. Finish als een kleuren pallet!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie